פנקייקס של בננה משוגעת ושוקולד צ'יפס

serving suggestion

פנקייקס של בננה משוגעת ושוקולד צ'יפס

  • רכיבים

    1 כוס מתערובת אבקת פנקייק (120 גרם)
    ‏1 כוס חלב (240 מ"ל‏)
    ‏⅓ כוס חמאת בוטנים חלקה של SKIPPY‏ (85 גרם)
    ‏½ בננה גדולה, קצוצה 
    ¼ כוס שוקולד צ'יפס חצי מריר ‏(56 גרם‏)
    ¼ כוס אגוזים קצוצים ‏(28 גרם‏)
    ‏6 גרם קינמון טחון 
    1 ביצה גדולה 
    סירופ, במידה ורוצים.

  • הוראות הכנה

    1. בקערה בינונית, ערבבו היטב את כל הרכיבים עד ליצירת תערובת אחידה 
    ‏2. שמנו מחבת בקוטר 30 ס"מ עם ספריי שמן. חממו על אש נמוכה-בינונית. צקו 1/8 
    כוס של בלילה למחבת (30 מ"ל), הפכו פעם אחת עד שהפנקייקס יהפכו זהובים. חזרו 
    שוב על השלבים עם הבלילה שנותרה. הגישו עם סירופ לבחירתכם.

    לתשומת לבכם:
    הפנקייקים האלה עמוסים בכל טוב!

    כמות מומלצת: 10 יחידות