הוראות הכנה
1. בכוס חסינת לחום (של 500 מ"ל), חממו במיקרוגל את החמאה על חום גבוה (100%) למשך
10 שניות או עד להמסה. הטו את הכוס על מנת שהחמאה תכסה את הצדדים.
2. מרחו חמאת בוטנים וריבה באופן שווה על לחם. קפלו את הפרוסה לחצי וחתכו באלכסון.
3. שברו את הביצה לכוס מדידה. הוסיפו חלב וטרפו בעזרת מזלג. טבלו את הלחם בבלילה,
השאירו למשך דקה או עד ששני הצדדים יהיו ספוגים.
4. כסו את הכוס חסינת החום. חממו על חום גבוה (100%) למשך 2 דקות או עד שהפרוסה תתפח.
או עד שהביצה תהיה מבושלת לגמרי. צננו למשך 2 דקות. הגישו בצלחת; הזליפו מעל סירופ.