פרנץ' טוסט מהיר עם חמאת בוטנים וריבה

serving suggestion

פרנץ' טוסט מהיר עם חמאת בוטנים וריבה

  • רכיבים

    2 כפיות חמאה (10 ‏ גרם)
    1 כף חמאת בוטנים קלאסית של SKIPPY (‏16 גרם)
    1 כף ריבת תות שדה ‏(20 גרם)
    1 פרוסת לחם מדגנים מלאים (43 גרם‏)
    1 ביצה גדולה 
    ¼ כוס חלב רזה ‏(60 מ"ל) 
    2 כפות סירופ מייפל טהור או כל סירופ אחר‏ (30 מ"ל)

  • הוראות הכנה

    ‏1. בכוס חסינת לחום (של 500 מ"ל), חממו במיקרוגל את החמאה על חום גבוה (100%) למשך 
    10 שניות או עד להמסה. הטו את הכוס על מנת שהחמאה תכסה את הצדדים. 
    ‏2. מרחו חמאת בוטנים וריבה באופן שווה על לחם. קפלו את הפרוסה לחצי וחתכו באלכסון. 
    ‏3. שברו את הביצה לכוס מדידה. הוסיפו חלב וטרפו בעזרת מזלג. טבלו את הלחם בבלילה, 
    השאירו למשך דקה או עד ששני הצדדים יהיו ספוגים. 
    ‏4. כסו את הכוס חסינת החום. חממו על חום גבוה (100%) למשך 2 דקות או עד שהפרוסה תתפח.
    או עד שהביצה תהיה מבושלת לגמרי. צננו למשך 2 דקות. הגישו בצלחת; הזליפו מעל סירופ.