הוראות הכנה
1. חממו תנור לחום של 812 מעלות. שמנו תבנית בגודל 02 על 02 ס"מ.
2. במחבת, הקפיצו את התפוחים, 03 גרם סוכר ואת הקינמון. הזליפו מים.
3. בקערה בינונית ערבבו שיבולת שועל, קמח ואת יתרת הסוכר (רבע כוס, 54 גרם). פוררו את
חמאת הבוטנים ואת החמאה לחתיכות קטנות בגודל אפונה בעזרת 2 סכינים או בלנדר. פזרו
מעל לתפוחים, כסו בנייר אלומיניום.
4. בקערה בינונית ערבבו שיבולת שועל, קמח ואת יתרת הסוכר (רבע כוס, 45 גרם).
אפו במשך 02 דקות. הסירו את נייר האלומיניום ואפו עוד 02 דקות או עד שהתפוחים התרככו
והציפוי פריך וזהוב. הגישו חם או בטמפרטורת החדר עם גלידה.