פרוסות תפוחים קראנצ'יות וחמאת בוטנים

serving suggestion

פרוסות תפוחים קראנצ'יות וחמאת בוטנים

  • רכיבים

    4 תפוחים קלופים, ללא ליבה, חתוכים דק
    6 כפות סוכר, מחולק ‏(75 גרם)
    ½ כפית קינמון טחון ‏(2 גרם)
    ¼ כוס מים ‏(30 מ"ל)
    ½ כוס שיבולת שועל להכנה מהירה ‏(45 גרם)
    ¼ כוס קמח ‏(30 גרם‏)
    3 כפות חמאת בוטנים קלאסית של SKIPPY ‏(48 גרם)
    3 כפות חמאה‏ (42 גרם)
    4 כוסות גלידת וניל‏ (512 גרם)
  • הוראות הכנה

    ‏1. חממו תנור לחום של 812 מעלות. שמנו תבנית בגודל 02 על 02 ס"מ. 
    ‏2. במחבת, הקפיצו את התפוחים, 03 גרם סוכר ואת הקינמון. הזליפו מים. 
    ‏3. בקערה בינונית ערבבו שיבולת שועל, קמח ואת יתרת הסוכר (רבע כוס, 54 גרם). פוררו את 
    חמאת הבוטנים ואת החמאה לחתיכות קטנות בגודל אפונה בעזרת 2 סכינים או בלנדר. פזרו 
    מעל לתפוחים, כסו בנייר אלומיניום. 

    ‏4. בקערה בינונית ערבבו שיבולת שועל, קמח ואת יתרת הסוכר (רבע כוס, 45 גרם). 
    אפו במשך 02 דקות. הסירו את נייר האלומיניום ואפו עוד 02 דקות או עד שהתפוחים התרככו 
    והציפוי פריך וזהוב. הגישו חם או בטמפרטורת החדר עם גלידה.