עוגיות שיבולת שועל וחמאת בוטנים הטובות ביותר

serving suggestion

עוגיות שיבולת שועל וחמאת בוטנים הטובות ביותר

  • רכיבים

    ½2 כוסות של שיבולת שועל מהירה להכנה ‏(213 גרם)
    2 כוסות קמח ‏(250 גרם‏)
    1 כפית אבקת אפייה‏ (5 גרם)
    1 כפית סודה לשתייה‏ (5 גרם)
    ¼ כפית מלח (1.5 גרם)
    כוס חמאה ‏(225 גרם‏)
    1 כוס חמאת בוטנים קלאסית של SKIPPY‏ (256 גרם‏)
    1 כוס אבקת סוכר (200 גרם‏)
    1 כוס סוכר חום דחוס (220 גרם‏)
    ‏2 ביצים גדולות
    ‏2 כפיות תמצית וניל (10 מ"ל)
    1 ‏חבילת שוקו צ'יפס חצי מריר (340 גרם) , במידה ורוצים
  • הוראות הכנה

    ‏1. חממו את התנור ל-175 מעלות. בקערה קטנה ערבבו היטב את שיבולת השועל, קמח, 
    אבקת האפייה, סודה לשתייה ואת המלח. 
    ‏2. בקערה גדולה אחדו את החמאה וחמאת הבוטנים בעזרת מיקסר על מהירות בינונית. 
    הוסיפו את הביצים, הסוכר החום, אבקת הסוכר, ואת תמצית הווניל. 
    ‏3. הוסיפו את תערובת הקמח, ערבבו עד ליצירת תערובת אחידה והוסיפו את השוקו צ'יפס. 
    ‏4. על נייר אפייה לא משומן הניחו כף גדושה מהבצק במרחק 5 ס"מ אחד מהשני. אפו 
    במשך 13 דקות עד להזהבה. העבירו את העוגיות לרשת אפייה עד לצינון מוחלט. 

    כמות מומלצת: 48 יחידות.