הוראות הכנה
1. חממו את התנור ל-175 מעלות. בקערה קטנה ערבבו היטב את שיבולת השועל, קמח,
אבקת האפייה, סודה לשתייה ואת המלח.
2. בקערה גדולה אחדו את החמאה וחמאת הבוטנים בעזרת מיקסר על מהירות בינונית.
הוסיפו את הביצים, הסוכר החום, אבקת הסוכר, ואת תמצית הווניל.
3. הוסיפו את תערובת הקמח, ערבבו עד ליצירת תערובת אחידה והוסיפו את השוקו צ'יפס.
4. על נייר אפייה לא משומן הניחו כף גדושה מהבצק במרחק 5 ס"מ אחד מהשני. אפו
במשך 13 דקות עד להזהבה. העבירו את העוגיות לרשת אפייה עד לצינון מוחלט.
כמות מומלצת: 48 יחידות.