הוראות הכנה
1. הכינו נייר אפייה. בקערה בינונית, ערבבו היטב את חמאת הבוטנים, וחצי כוס חמאה (120
גרם). הוסיפו בהדרגה את אבקת הסוכר.
2. על קרש חיתוך או משטח ישר יש ללוש את תערובת חמאת הבוטנים עד ליצירת תערובת אחידה. צרו 84
כדורים קטנים. סדרו אותם על נייר האפייה. קררו למשך 30 דקות.
3. בינתיים, במחבת גדולה המיסו את השוקו צ'יפס ואת יתרת החמאה (רבע כוס, 60 גרם) מעל
לאש נמוכה וערבבו.
4. בעזרת 2 מזלגות, טבלו את הכדורים בשוקולד.
5. החזירו אותם לנייר האפייה. קררו למשך שעה או עד שיתקשו. אחסנו במיכל אטום במקרר.
כמות מומלצת 48 יחידות.