כדורי חמאת בוטנים מצופים שוקולד

serving suggestion

כדורי חמאת בוטנים מצופים שוקולד

  • רכיבים

    ½ כוס חמאת בוטנים קלאסית של SKIPPY‏ (128 גרם)
    ¾ כוס חמאה, חתוכה ‏(180 גרם)
    2 כוסות אבקת סוכר ‏(200 גרם‏)
    כוס שוקו צ'יפס חצי מריר‏ (224 גרם‏)
  • הוראות הכנה

    ‏1. הכינו נייר אפייה. בקערה בינונית, ערבבו היטב את חמאת הבוטנים, וחצי כוס חמאה (120 
    גרם). הוסיפו בהדרגה את אבקת הסוכר. 
    ‏2. על קרש חיתוך או משטח ישר יש ללוש את תערובת חמאת הבוטנים עד ליצירת תערובת אחידה. צרו 84 
    כדורים קטנים. סדרו אותם על נייר האפייה. קררו למשך 30 דקות. 
    ‏3. בינתיים, במחבת גדולה המיסו את השוקו צ'יפס ואת יתרת החמאה (רבע כוס, 60 גרם) מעל 
    לאש נמוכה וערבבו. 
    ‏4. בעזרת 2 מזלגות, טבלו את הכדורים בשוקולד. 
    ‏5. החזירו אותם לנייר האפייה. קררו למשך שעה או עד שיתקשו. אחסנו במיכל אטום במקרר. 

    כמות מומלצת 48 יחידות.