כריכי קרקרים וחמאת בוטנים מצופים שוקולד

serving suggestion

כריכי קרקרים וחמאת בוטנים מצופים שוקולד

  • רכיבים

    ½ כוס חמאת בוטנים קלאסית של SKIPPY‏ (128 גרם‏)
    48 קרקרים עגולים של חמאה ‏(154 גרם‏)
    1 כוס נטיפי שוקולד לבן לאפייה ‏(224 גרם‏)
    ‏2 כפיות שומן צמחי מוקשה, מחולק (8 גרם)
    סוכריות צבעוניות
    1 כוס שוקולד צ'יפס‏ (224 גרם)

  • הוראות הכנה

    ‏1. מרחו כף גדושה של חמאת בוטנים על כל אחד מ-24 קרקרים. את יתרת חמאת הבוטנים 
    מרחו על שאר הקרקרים. 
    ‏2. סדרו נייר אפייה. חממו בקערה חסינת חום במיקרוגל את נטיפי השוקולד הלבן עם 4 גרם של 
    שומן צמחי מוקשה על חום בינוני (50%) למשך דקה או עד לאחידות. 
    ‏3. טבלו 12 כריכי קרקרים, אחד בכל פעם, בתערובת הלבנה והניחו על נייר האפייה. פזרו עליהם 
    סוכריות צבעוניות. 
    ‏4. חממו בקערה חסינת חום במיקרוגל את השוקו צ'יפס עם 4 גרם של שומן צמחי מוקשה על 
    חום בינוני (50%) למשך דקה או עד לאחידות. 
    ‏5. טבלו את יתרת הכריכים, אחד בכל פעם, בתערובת השוקולד והניחו על נייר האפייה. 
    פזרו עליהם סוכריות צבעוניות. 
    ‏6. קררו למשך 5-10 דקות או עד להתייצבות הציפוי. 

    כמות מומלצת: 12 יחידות.