הוראות הכנה
1. מרחו כף גדושה של חמאת בוטנים על כל אחד מ-24 קרקרים. את יתרת חמאת הבוטנים
מרחו על שאר הקרקרים.
2. סדרו נייר אפייה. חממו בקערה חסינת חום במיקרוגל את נטיפי השוקולד הלבן עם 4 גרם של
שומן צמחי מוקשה על חום בינוני (50%) למשך דקה או עד לאחידות.
3. טבלו 12 כריכי קרקרים, אחד בכל פעם, בתערובת הלבנה והניחו על נייר האפייה. פזרו עליהם
סוכריות צבעוניות.
4. חממו בקערה חסינת חום במיקרוגל את השוקו צ'יפס עם 4 גרם של שומן צמחי מוקשה על
חום בינוני (50%) למשך דקה או עד לאחידות.
5. טבלו את יתרת הכריכים, אחד בכל פעם, בתערובת השוקולד והניחו על נייר האפייה.
פזרו עליהם סוכריות צבעוניות.
6. קררו למשך 5-10 דקות או עד להתייצבות הציפוי.
כמות מומלצת: 12 יחידות.