הוראות הכנה
1. חממו תנור ל-175 מעלות. בקערה קטנה, ערבבו היטב קמח, אבקת אפייה, סודה
לשתייה ומלח.
2. בקערה גדולה, ערבבו במיקסר חמאת בוטנים וחמאה, עד לקבלת תערובת חלקה.
הוסיפו סוכר חום ואבקת סוכר, ביצים ווניל עד לאחידות. ערבבו את תערובת הקמח.
(הקפיאו את הבצק במידת הצורך, עד שניתן יהיה לעבוד איתו בקלות).
3. גלגלו מהבצק כדורים בקוטר 2.5 ס"מ. סדרו את העוגיות על נייר אפייה לא משומן,
במרחק של 5 ס"מ אחת מהשנייה. בעדינות שטחו כל עוגיה; הטביעו דוגמת שתי וערב
על העוגיות עם מזלג טבול בסוכר.
4. אפו את העוגיות במשך 12 דקות או עד להזהבה. צננו לחלוטין. אחסנו במיכל אטום.
שימו לב
הכמות המתקבלת היא כ-60 עוגיות
כמות מומלצת: כ-60 יחידות.