עוגיות חמאת בוטנים קלאסיות

serving suggestion

עוגיות חמאת בוטנים קלאסיות

  • רכיבים

    ½2 כוסות חמאת בוטנים עם שברי בוטנים של SKIPPY ‏(320 גרם‏)
    1 כפית אבקת אפייה‏ (5 גרם)
    1 כפית אבקת סודה לשתייה‏ (5 גרם)
    ¼ כפית מלח (‏1.5 גרם)
    ‏(256 גרם) כוס חמאת בוטנים קלאסית של סקיפי 
    ¾ כוס חמאה ‏(168 גרם‏)
    ¾ אבקת סוכר ‏(150 גרם‏)
    ¾ כוס סוכר חום דחוס ‏(165 גרם‏)
    ‏2 ביצים גדולות 
    ‏1 כפית תמצית וניל (5 מ"ל)
  • הוראות הכנה

    ‏1. חממו תנור ל-175 מעלות. בקערה קטנה, ערבבו היטב קמח, אבקת אפייה, סודה 
    לשתייה ומלח. 
    ‏2. בקערה גדולה, ערבבו במיקסר חמאת בוטנים וחמאה, עד לקבלת תערובת חלקה. 
    הוסיפו סוכר חום ואבקת סוכר, ביצים ווניל עד לאחידות. ערבבו את תערובת הקמח. 
    (הקפיאו את הבצק במידת הצורך, עד שניתן יהיה לעבוד איתו בקלות). 
    ‏3. גלגלו מהבצק כדורים בקוטר 2.5 ס"מ. סדרו את העוגיות על נייר אפייה לא משומן, 
    במרחק של 5 ס"מ אחת מהשנייה. בעדינות שטחו כל עוגיה; הטביעו דוגמת שתי וערב 
    על העוגיות עם מזלג טבול בסוכר. 
    ‏4. אפו את העוגיות במשך 12 דקות או עד להזהבה. צננו לחלוטין. אחסנו במיכל אטום. 


    שימו לב 
    הכמות המתקבלת היא כ-60 עוגיות 

    כמות מומלצת: כ-60 יחידות.