קאפקייקס חמאת בוטנים של ®SKIPPY

serving suggestion

קאפקייקס חמאת בוטנים של ®SKIPPY

  • רכיבים

    80 גרם חמאה בטמפרטורת החדר
    ½ כפית מלח
    5 כפות חמאת בוטנים SKIPPY קלאסית
    ½ כוס סוכר
    2 ביצים
    ¾1 כוס קמח תופח
    ¾ כוס חלב
    ½ כוס (100 גרם) שוקולד צ’יפס מריר

    לציפוי:
    1 מיכל גבינת שמנת (225 גרם)
    1 כף חמאת בוטנים SKIPPY קלאסית
    ½ כוס אבקת סוכר (50 גרם)
  • הוראות הכנה

    מחממים תנור ל־180 מעלות ומשמנים את תבניות המאפינס. מקציפים את החמאה,
    המלח, חמאת הבוטנים והסוכר. מוסיפים את הביצים ומערבבים במהירות נמוכה עד שהביצים
    נטמעות בחמאה.
    מוסיפים חצי מהקמח ומערבבים. מוסיפים חצי מהחלב וממשיכים לערבב כדקה. חוזרים
    שוב על הפעולות עם החצאים שנותרו ומערבבים עד לקבלת עיסה אחידה. מוסיפים שוקולד 
    צ’יפס ומערבבים בתנועת קיפול. ממלאים את תבניות המאפינס ואופים כ־20 דקות
    עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש. מצננים.
    מקציפים את חומרי הציפוי לקרם אחיד ואוורירי. מעבירים לשקית זילוף ומזליפים על
    הקאפקייקס או מצפים בעזרת כף. מגישים.