הוראות הכנה
מחממים תנור ל־180 מעלות ומשמנים את תבניות המאפינס. מקציפים את החמאה,
המלח, חמאת הבוטנים והסוכר. מוסיפים את הביצים ומערבבים במהירות נמוכה עד שהביצים
נטמעות בחמאה.
מוסיפים חצי מהקמח ומערבבים. מוסיפים חצי מהחלב וממשיכים לערבב כדקה. חוזרים
שוב על הפעולות עם החצאים שנותרו ומערבבים עד לקבלת עיסה אחידה. מוסיפים שוקולד
צ’יפס ומערבבים בתנועת קיפול. ממלאים את תבניות המאפינס ואופים כ־20 דקות
עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש. מצננים.
מקציפים את חומרי הציפוי לקרם אחיד ואוורירי. מעבירים לשקית זילוף ומזליפים על
הקאפקייקס או מצפים בעזרת כף. מגישים.