הוראות הכנה
1. הכינו את תערובת הבראוניז על פי הוראות היצרן, שפכו לתבנית שגודלה 23.5 על 32 ס"מ.
אפו וצננו. הניחו בזהירות את קרם המרשמלו על הבראוניז בעזרת כף.
2. בקערה קטנה חסינת חום, חממו את ציפוי השוקולד על חום גבוה (100%) למשך 30
שניות או עד להמסה מלאה. חזרו על השלבים עם חמאת הבוטנים. בעזרת כף, הזליפו את
הציפוי ואז את חמאת הבוטנים על קרם המרשמלו.
3. צרו בזהירות עיגולים עם סכין, וצננו. להגשה, חתכו 42 ריבועים.
כמות מומלצת: 24 יחידות.