בייגלה חמאת בוטנים, ריבה ושוקולד

serving suggestion

בייגלה חמאת בוטנים, ריבה ושוקולד

  • רכיבים

    1 כוס שוקו צ'יפס חצי מריר (224 גרם ‏)
    ½ כוס חמאת בוטנים קלאסית של SKIPPY ‏(128 גרם)
    ‏28 מקלות בייגלה
    סוכריות שוקולד קטנות, במידה ורוצים

  • הוראות הכנה

    ‏1. בקערה בינונית חסינת חום, המיסו במיקרוגל את השוקו צ'יפס ואת חמאת 
    הבוטנים על חום גבוה (100%), ערבבו מדי פעם, במשך דקה וחצי או עד להמסה 
    מלאה. 
    ‏2. טבלו קצה אחד של המקל בתערובת חמאת הבוטנים וסדרו על נייר אפייה. ניתן
    לקשט בסוכריות צבעוניות. הכניסו למקרר למשך 15 דקות או השאירו בחוץ 
    בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות עד להתייצבות. 

    כמות מומלצת: 28 יחידות.