בננה פופס קפואים עם חמאת בוטנים ושוקולד

serving suggestion

בננה פופס קפואים עם חמאת בוטנים ושוקולד

  • רכיבים

    כוס שוקו צ'יפס חצי מריר (224 גרם‏)
    ½ כוס חמאת בוטנים קלאסית של SKIPPY ‏(128 גרם‏)
    ‏8 בננות גדולות, חתוכות לחצי
    סוכריות צבעוניות
    ‏16 מקלות ארטיק מעץ
  • הוראות הכנה

    ‏1. במחבת גדולה המיסו את השוקו צ'יפס ואת חמאת הבוטנים מעל להבה נמוכה, בעודכם 
    בוחשים כל הזמן, עד להמסה מלאה. צננו בהדרגה, שפכו את תערובת השוקולד לכוס גדולה. 
    ‏2. החדירו את מקל הארטיק דרך החלק החתוך של הבננה; טבלו בתערובת השוקולד החמימה. 
    הניחו אותם על תבנית עם נייר אפייה. הקפיאו למשך 6 שעות או למשך לילה. 

    כמות מומלצת: 16 יחידות.