הוראות הכנה
מחממים תנור ל־175 מעלות. משמנים תבנית אפייה ומצפים את
הבסיס בנייר אפייה. מעבירים לקערת מערבל חמאה, חמאת בוטנים וסוכר ומקציפים
כשתי דקות עד שהתערובת אחידה ובהירה. ממשיכים להקציף
ומוסיפים את הביצים אחת אחרי השניה (כשהאחת נבלעה
בתערובת מוסיפים את הבאה). מנמיכים את מהירות ההקצפה
ומוסיפים קמח, מלח ואבקת אפייה. כשהתערובת אחידה
מוסיפים חלב וממשיכים להקציף עד שהבלילה אחידה. מעבירים
מהבלילה לקערה נפרדת ומערבבים עם השוקולד או הקקאו
בעזרת כף עץ יוצקים לתבנית את הבלילה הבהירה ומעליה את בלילת
השוקולד. בעזרת כף מערבבים מעט בין שתי הבלילות כך
שתיווצר דוגמת שיש. אופים כ־50 דקות, או עד שקיסם הננעץ
במרכז העוגה יוצא יבש. מצננים לטמפרטורת החדר.
מצפים את פני העוגה בחמאת בוטנים ומגישים.