הוראות הכנה
1. חממו תנור לחום של 165 מעלות. כדי להכין את הקרום, ערבבו בקערה בעזרת מיקסר את
פירורי הקרקרים המלוחים, 1/2 כוס חמאת בוטנים (128 גרם), 1/4 כוס סוכר (50 גרם) וביצה
אחת עד ליצירת תערובת אחידה.
2. שטחו את הקרום באופן שווה בתחתית תבנית קפיצית ובדפנותיה בעובי של 2.5 ס"מ.
3. בינתיים, ערבבו בעזרת מיקסר את גבינת השמנת, יתרת הסוכר (1 כוס, 200 גרם), שמנת
חמוצה ואת הווניל בקערה עד ליצירת תערובת אחידה. הוסיפו את 3 הביצים הנותרות, אחת בכל פעם, עד
שהתערובת תהפוך לאוורירית. מיזגו אותה על הקרום.
4. אפו את עוגת הגבינה במשך שעה או עד שמרכזה הופך ליציב. צננו למשך שעה. הכניסו למקרר
לשלוש שעות או למשך לילה.
כמות מומלצת 12 יחידות.