הוראות הכנה
1. חממו תנור ל-175 מעלות.
2. בקערה בינונית, ערבבו היטב שיבולת שועל, קמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח.
3. בקערה גדולה, ערבבו בעזרת מיקסר את חמאת הבוטנים והבוטנים על מהירות בינונית עד
ליצירת תערובת אחידה. הוסיפו את הסוכר הלבן והחום, הביצים ותמצית הווניל. הוסיפו את הקמח וערבבו
עד להיטמעות מלאה.
4. על נייר אפייה לא משומן, הניחו בעזרת כף כדורי בצק במרחק 5 ס"מ אחד מהשני. אפו במשך
13 דקות או עד להזהבה. מיד לאחר ההוצאה, לחצו במרכז כל עוגיה נטיף שוקולד. העבירו את
העוגיות לצינון מלא.
הכמות היא 72 עוגיות בערך.