חטיפי טופי וחמאת בוטנים

serving suggestion

חטיפי טופי וחמאת בוטנים

  • רכיבים

    כוס חמאת בוטנים עם שברי בוטנים של SKIPPY‏ (256 גרם)
    ½ כוס חמאה ‏(112 גרם)
    ¾ כוס סוכר חום דחוס ‏(165 גרם)
    ½ כוס סוכר ‏(100 גרם‏)
    ‏5 מ"ל תמצית וניל
    ‏2 ביצים גדולות
    2 כוסות קמח ‏(250 גרם‏)
    ‏3 גרם מלח
    שקית שוקו צ'יפס ‏(340 גרם)
    כוס חתיכות טופי‏ (240 גרם‏)
  • הוראות הכנה

    ‏1. חממו תנור לחום של 175 מעלות. שמנו תבנית בגודל 23.5 על 23 ס"מ. 
    ‏2. בקערה גדולה, ערבבו היטב חמאת בוטנים, חמאה, סוכר חום, סוכר ואת הווניל למשך 5 דקות 
    או עד שהתערובת סמיכה וקרמית. הוסיפו ביצים, קמח ומלח. הוסיפו כוס שוקו צ'יפס (224 
    גרם). פזרו באופן שווה את הבלילה בתבנית. 
    ‏3. אפו את החטיפים במשך 25 דקות או עד להשחמה קלה. צננו. מייד עם הוצאת התבנית, פזרו 
    את יתרת השוקו צ'יפס. הניחו להתקררות למשך 5 דקות. מרחו באופן שווה את השוקולד שנמס 
    ופזרו את חתיכות הטופי. המתינו עד לצינון מלא. להגשה, חתכו לריבועים. 

    כמות מומלצת 24 יחידות