הוראות הכנה
1. חממו תנור לחום של 175 מעלות. שמנו תבנית בגודל 23.5 על 23 ס"מ.
2. בקערה גדולה, ערבבו היטב חמאת בוטנים, חמאה, סוכר חום, סוכר ואת הווניל למשך 5 דקות
או עד שהתערובת סמיכה וקרמית. הוסיפו ביצים, קמח ומלח. הוסיפו כוס שוקו צ'יפס (224
גרם). פזרו באופן שווה את הבלילה בתבנית.
3. אפו את החטיפים במשך 25 דקות או עד להשחמה קלה. צננו. מייד עם הוצאת התבנית, פזרו
את יתרת השוקו צ'יפס. הניחו להתקררות למשך 5 דקות. מרחו באופן שווה את השוקולד שנמס
ופזרו את חתיכות הטופי. המתינו עד לצינון מלא. להגשה, חתכו לריבועים.
כמות מומלצת 24 יחידות