הוראות הכנה
מחממים תנור ל־ 140 מעלות ומשמנים תבנית מאפינס. מערבבים בקערה בעזרת מזלג
קוקוס, חלבון וסוכר עד שהקוקוס הופך לח ודביק מעט. מעבירים כף וחצי מתערובת
הקוקוס לשקע המאפינס ובעזרת כפית מהדקים באופן שווה לבסיס ולדפנות. חוזרים
על הפעולה בשאר השקעים. אופים 30 דקות ומצננים בטמפרטורת החדר.
להכנת המוס: בסיר קטן ממיסים חמאת בוטנים וחלב עד שהנוזל אחיד. מצננים
לטמפרטורת החדר. מקציפים שמנת מתוקה 2-3 דקות עד שמתקבלת קצפת יציבה.
מקפלים את נוזל חמאת הבוטנים אל הקצפת עד שמתקבל מוס אחיד. שומרים במקרר.
להכנת מלית השוקולד: בבן מארי או במיקרו מחממים שוקולד וחלב עד קבלת קרם
אחיד ומצננים לטמפרטורת החדר. מחלקים את המלית בין כל הטארטים, מניחים או
מזליפים על הקרם שתי כפות גדושות מוס חמאת בוטנים, מצננים כחצי שעה במקרר
עד שמתייצב ומגישים.