שניצלונים בחמאת בוטנים SKIPPY מוגשים עם פירה בניחוח חמאת בוטנים

serving suggestion

שניצלונים בחמאת בוטנים SKIPPY מוגשים עם פירה בניחוח חמאת בוטנים

  • רכיבים

    5 תפוחי אדמה בינוניים קלופים, חתוכים לקוביות
    1 כפית מלח
    ¼ כוס חלב סויה
    1 כף חמאת בוטנים
    מלח, פלפל לבן

    לשניצלונים
    4 כפות חמאת בוטנים סקיפי עם דבש
    ¼ כוס מים
    400 גרם חזה עוף חתוך לרצועות
    4 כפות קמח
    2 ביצים טרופות
    שמן לטיגון עמוק
    100 גרם פרורי לחם

    לרוטב:
    2 כפות חמאת בוטנים סקיפי עם דבש
    1 כף קטשופ
    ¼ כוס מים חמים
    מלח
  • הוראות הכנה

    מעבירים לסיר את קוביות תפוחי האדמה עם כפית מלח, מכסים
    במים רותחים ומבשלים עד שתפוחי האדמה רכים. מסננים את
    תפוחי האדמה ומועכים בקערה יחד עם חמאת בוטנים וחלב, עד
    לקבלת פירה אחיד. מתבלים במלח ופלפל לבן.
    שומרים בטמפרטורת החדר.
    מערבבים חמאת בוטנים ומים. מניחים בבלילה את רצועות העוף,
    מכסים ומעבירים למקרר ל־15-30 דקות. מכינים צלחת עם קמח,
    קערה קטנה עם ביצים טרופות וצלחת גדולה עם פירורי לחם.
    טובלים את רצועות העוף בקמח, לאחר מכן בביצה ולבסוף מצפים
    בפירורי לחם.

    לרוטב:
    מערבבים חמאת בוטנים ומים חמים, מוסיפים את הקטשופ.
    מתבלים במעט מלח במידת הצורך ומערבבים.
    מחממים שמן עמוק לטיגון ומטגנים את רצועות העוף כ־3-4 דקות
    בשמן עד שהן מזהיבות ובשר העוף לבן (כדאי להקפיד שהשמן לא
    יהיה חם מדי כך שישרוף במהירות את הרצועות). מוציאים אל נייר
    סופג ומגישים חם עם הפירה והרוטב ליד.