גאדו גאדו

serving suggestion

גאדו גאדו

  • רכיבים

    1 כוס שעועית ירוקה חתוכה לחתיכות של 4 ס"מ (90 גרם)
    1 כוס כרוב קצוץ ‏(56 גרם)
    1 כוס נבטי שעועית ‏(230 גרם)
    1 כוס תרד מים ‏(43 גרם)
    1 כוס תרד סיני ‏(43 גרם)
    ‏1 תפוח אדמה מבושל, קלוף וחתוך לקוביות
    ‏2 חתיכות טופו בגודל 5 על 5 ס"מ
    1 מלפפון בינוני, חתוך דק ‏(240 גרם)
    1 ביצה קשה, חתוכה לרבעים ‏(50 גרם)
    1 עגבניה גדולה, חתוכה ‏(275 גרם)

    עבור הרוטב
    1 חמאת בוטנים קלאסית של סקיפי ‏(256 גרם)
    ‏6 גרם ג'ינג'ר מגורר
    1 שן שום ‏(6 גרם)
    ‏14 גרם סוכר חום
    ‏½1 כוסות מים חמים (360 גרם)
    ‏20 מיל' חומץ
    ‏10 מיל' רוטב סויה
    ‏2 גרם פלפל אדום חריף מרוסק
  • הוראות הכנה

    ‏1. ערבבו את רכיבי הרוטב בקערה והניחו בצד. 
    ‏2. הרתיחו 8 כוסות מים בסיר גדול (1.9 ליטר). חלטו קלות את השעועית הירוקה, הכרוב, 
    נבטי השעועית, תרד המים ואת התרד הסיני, וסננו. 
    ‏3. חתכו את המלפפון, הביצה והעגבניה. 
    ‏4. בקערה גדולה, הניחו את הירקות החלוטים. סדרו מעל את הטופו, תפוחי האדמה, העגבניות, 
    המלפפון ואת הביצה. 
    ‏5. הזליפו את הרוטב. 

    כמות מומלצת 2 יחידות