הוראות הכנה
מחממים את התנור ל־220 מעלות. מתבלים את שוקי העוף במלח ופלפל.
בסיר קטן תוך כדי ערבוב מחממים ½ כוס מים, חמאת בוטנים, רוטב ברביקיו וחרדל עד
שמתקבל רוטב אחיד (אין צורך להרתיח).
משמנים תבנית (30X40) בשמן זית. בקערה גדולה מערבבים את הבטטות, תפוחי האדמה,
שמן הזית הנותר, פפריקה, מלח ופלפל. מערבבים קלות ומעבירים לתבנית יחד עם שוקי העוף.
מכסים בנייר כסף.
אופים את העוף כשהוא מכוסה 25 דקות, מורידים את הכיסוי ומוסיפים בנדיבות
את הרוטב לעוף. אופים כ־15 דקות נוספות (ללא נייר כסף), מוסיפים שוב רוטב לעוף והירקות
ואופים 15 דקות נוספות עד שהעוף והירקות מזהיבים ומתרככים. מגישים חם.