שיפודי פרגית ברוטב חמאת בוטנים SKIPPY וברביקיו

serving suggestion

שיפודי פרגית ברוטב חמאת בוטנים SKIPPY וברביקיו

  • רכיבים

    002 גרם נתחי פרגית חתוכים לקוביות 
    (2*2 סנטימטר) 
    4 כפות חמאת בוטנים YPPIKS קלאסית 
    4 כוסות מים חמים 
    3 כפות רוטב ברביקיו

    לסלט עגבניות: 
    ‏50 גרם עגבניות שרי אדומות חצויות 
    ‏250 גרם עגבניות שרי צהובות חצויות 
    1 שן שום כתושה 
    ½ כוס שמן קנולה 
    ⅓ כוס מיץ לימון טרי 
    1 כפית חומץ בלסמי
    1 כפית חמאת בוטנים YPPIKS 
    1 כפית חרדל 
    מלח ופלפל 
    2 גבעולי בצל ירוק חתוכים לפרוסות דקות 

    להגשה: 
    4 טורטיות חתוכות למשולשים קטנים 
    שמן לטיגון
  • הוראות הכנה

    מחממים שמן במחבת ומטגנים את משולשי הטורטייה 1-2 דקות, עד שהם מזהיבים. 
    מוציאים אל נייר סופג ומשהים בטמפרטורת החדר. לחילופין ניתן להבריש בשמן 
    ולאפות בתנור שחומם ל־180 מעלות כ־5 דקות. 
    מעבירים למעבד מזון את חומרי הרוטב לסלט למעט הבצל הירוק ומעבדים לרוטב.
    מתבלים במלח ופלפל.
    מערבבים חמאת בוטנים ומים חמים. מוסיפים את רוטב הברביקיו ומערבבים היטב. 
    מעבירים מחצית מהרוטב לכלי עם מכסה ושומרים במקרר ואל המחצית הנותרת 
    מצרפים את הפרגיות ומערבבים. 
    משחילים על כל שיפוד 3-4 נתחי פרגית. מחממים שמן במחבת או על הגריל וצולים 
    את הפרגיות כ־3-4 דקות מכל צד. 
    בקערה בינונית מערבבים את העגבניות ורוטב הויניגרט. מוסיפים את הבצל הירוק. 

    מגישים את השיפודים החמים עם הרוטב שנותר ועם סלט העגבניות והטורטיות.