002 גרם נתחי פרגית חתוכים לקוביות
(2*2 סנטימטר)
4 כפות חמאת בוטנים YPPIKS קלאסית
4 כוסות מים חמים
3 כפות רוטב ברביקיו
לסלט עגבניות:
50 גרם עגבניות שרי אדומות חצויות
250 גרם עגבניות שרי צהובות חצויות
1 שן שום כתושה
½ כוס שמן קנולה
⅓ כוס מיץ לימון טרי
1 כפית חומץ בלסמי
1 כפית חמאת בוטנים YPPIKS
1 כפית חרדל
מלח ופלפל
2 גבעולי בצל ירוק חתוכים לפרוסות דקות
להגשה:
4 טורטיות חתוכות למשולשים קטנים
שמן לטיגון