כריכי פניני חמאת בוטנים, בננה וקינמון

serving suggestion

כריכי פניני חמאת בוטנים, בננה וקינמון

  • רכיבים

    4 פרוסות לחם מדגנים מלאים 
    ‏¼ חמאת בוטנים קלאסית של SKIPPY‏ (64 גרם)
    ‏1 בננה בשלה וגדולה, חתוכה 
    ‏0.6 גרם קינמון טחון‏,
    2 כפיות שבבי קוקוס, קלויים (15 גרם)
    2 כפיות חמאה‏ (28 גרם)
     
  • הוראות הכנה

    ‏1. מירחו צד אחד של כל פרוסה בחמאת בוטנים באופן שווה. הניחו בננה על שתי פרוסות לחם
    וזרו קינמון מעל. כסו באופן שווה עם קוקוס. הניחו מעל את הפרוסות הנותרות. מרחו את צידם 
    החיצוני של הכריכים בחמאה. 
    ‏2. במחבת טפלון בקוטר 30 ס"מ, טגנו את הכריכים על אש בינונית למשך 4 דקות או עד 
    להזהבה. הפכו פעם אחת. 

    כמות מומלצת: 2 יחידות