מתכונים
מוצרים
Skippy® אמנות
מתכונים
מוצרים
yippee
Skippy® אמנות
China
France
Indonesia
Israel
Japan
Mexico
Philippines
Singapore
Sweden
UnitedKingdom
UnitedStates
Search for:
serving suggestion
כריכי פניני חמאת בוטנים, בננה וקינמון
ראו את כל המתכונים
רכיבים
4 פרוסות לחם מדגנים מלאים
¼ חמאת בוטנים קלאסית של SKIPPY (64 גרם)
1 בננה בשלה וגדולה, חתוכה
0.6 גרם קינמון טחון,
2 כפיות שבבי קוקוס, קלויים (15 גרם)
2 כפיות חמאה (28 גרם)
הוראות הכנה
1. מירחו צד אחד של כל פרוסה בחמאת בוטנים באופן שווה. הניחו בננה על שתי פרוסות לחם
וזרו קינמון מעל. כסו באופן שווה עם קוקוס. הניחו מעל את הפרוסות הנותרות. מרחו את צידם
החיצוני של הכריכים בחמאה.
2. במחבת טפלון בקוטר 30 ס"מ, טגנו את הכריכים על אש בינונית למשך 4 דקות או עד
להזהבה. הפכו פעם אחת.
כמות מומלצת: 2 יחידות
JavaScript is off. Please enable to view full site.