נגיסי תפוחים וחמאת בוטנים

serving suggestion

נגיסי תפוחים וחמאת בוטנים

  • רכיבים

    ¼ כוס חמאת בוטנים עם שברי בוטנים של SKIPPY‏ (64 גרם)
    1 כף דבש (‏15 מ"ל)
    ‏1 תפוח ירוק גדול
    ‏20 גרם צימוקים או חמוציות מיובשות
     
  • הוראות הכנה

    ‏1. בקערה קטנה, ערבבו היטב את חמאת הבוטנים והדבש 
    ‏2. חתכו 1.25 ס"מ מהחלק העליון והתחתון של התפוח. הוציאו את ליבת התפוח עם מכשיר 
    המיועד לכך. חתכו לרוחב את מה שנותר מהתפוח ל-4 פרוסות עגולות. הניחו על שתיים מהפרוסות 
    מתערובת חמאת הבוטנים והדבש, וכסו אותן עם שתי הפרוסות הנותרות.

    כמות מומלצת: 2 מנות