כדורי חמאת בוטנים

serving suggestion

כדורי חמאת בוטנים

  • רכיבים

    שוקולד מריר (340 גרם)
    ⅓ כוס שמנת להקצפה ‏(30 גרם)
    חמאת בוטנים קלאסית של SKIPPY ‏(16 גרם)
    ¼1 כוסות בוטנים‏ (230 גרם)
  • הוראות הכנה

    ‏1. המיסו את השוקולד ואת חמאת הבוטנים במיקרוגל על חום גבוה למשך 30 שניות, לסירוגין, 
    ערבבו עד לקבלת מרקם אחיד. בזמן שהשוקולד מתקרר, הקציפו את השמנת וקצצו את הבוטנים. 
    ‏2. אחדו בהדרגה את הקצפת עם השוקולד הקר בתנועות קיפול. הוסיפו ¼ כוס בוטנים קצוצים 
    ‏(38 גרם‏) והניחו בצד למשך 5 דקות על מנת שהבלילה תתייצב מעט. 
    ‏3. בעוד שבלילת השוקולד עדיין רכה, קחו ממנה כף גדושה, גלגלו לכדורים וכסו עם יתרת 
    הבוטנים. 
    ‏4. קררו עד להתייצבות. 

    כמות מומלצת 6 יחידות