הוראות הכנה
1. המיסו את השוקולד ואת חמאת הבוטנים במיקרוגל על חום גבוה למשך 30 שניות, לסירוגין,
ערבבו עד לקבלת מרקם אחיד. בזמן שהשוקולד מתקרר, הקציפו את השמנת וקצצו את הבוטנים.
2. אחדו בהדרגה את הקצפת עם השוקולד הקר בתנועות קיפול. הוסיפו ¼ כוס בוטנים קצוצים
(38 גרם) והניחו בצד למשך 5 דקות על מנת שהבלילה תתייצב מעט.
3. בעוד שבלילת השוקולד עדיין רכה, קחו ממנה כף גדושה, גלגלו לכדורים וכסו עם יתרת
הבוטנים.
4. קררו עד להתייצבות.
כמות מומלצת 6 יחידות