חטיפי דגני בוקר וחמאת בוטנים

serving suggestion

חטיפי דגני בוקר וחמאת בוטנים

  • רכיבים

    4 כוסות פצפוצי אורז
    ½ כוס סוכר ‏(100 גרם)
    ½ כוס סירופ תירס כהה או בהיר (120 מ"ל)
    ½ כוס חמאת בוטנים קלאסית של SKIPPY‏ (128 גרם)
  • הוראות הכנה

    ‏1. הניחו ניילון נצמד בתבנית בגודל 22.5 על 22.5 ס"מ. שפכו את פצפוצי האורז לקערה 
    גדולה. 
    ‏2. במחבת בינונית, הביאו לרתיחה את הסוכר וסירופ התירס מעל להבה בינונית, ובחשו. 
    הרתיחו למשך דקה והסירו מהאש. 
    ‏3. הוסיפו את חמאת הבוטנים לתערובת סירופ התירס וערבבו עד ליצירת תערובת אחידה. שפכו את 
    פצפוצי האורז וערבבו עד לכיסוי. שטחו את התערובת באופן שווה בתבנית. 
    ‏4. צננו את התערובת למשך 15 דקות על קרש חיתוך והוציאו מהתבנית. הסירו את 
    הניילון הנצמד. חתכו לריבועים והגישו. 

    כמות מומלצת 16 יחידות