הוראות הכנה
1. הניחו ניילון נצמד בתבנית בגודל 22.5 על 22.5 ס"מ. שפכו את פצפוצי האורז לקערה
גדולה.
2. במחבת בינונית, הביאו לרתיחה את הסוכר וסירופ התירס מעל להבה בינונית, ובחשו.
הרתיחו למשך דקה והסירו מהאש.
3. הוסיפו את חמאת הבוטנים לתערובת סירופ התירס וערבבו עד ליצירת תערובת אחידה. שפכו את
פצפוצי האורז וערבבו עד לכיסוי. שטחו את התערובת באופן שווה בתבנית.
4. צננו את התערובת למשך 15 דקות על קרש חיתוך והוציאו מהתבנית. הסירו את
הניילון הנצמד. חתכו לריבועים והגישו.
כמות מומלצת 16 יחידות