פרפה חמאת בוטנים

serving suggestion

פרפה חמאת בוטנים

  • רכיבים

    ¼1 כוס יוגורט דל שומן (284 גרם‏)
    ‏½ כוס חמאת בוטנים קראנץ' של SKIPPY
    ‏2 כפות דבש (30 מ"ל)
    1 כוס גרנולה ‏(96 גרם‏)
    ‏1 בננה בינונית, חתוכה
    1 כוס תותים חתוכים ‏(150 גרם‏)
    עלי נענע טריים, לבחירתכם
  • הוראות הכנה

    ‏1. בקערה בינונית, ערבבו היטב יוגורט, חמאת בוטנים ודבש 
    ‏2. צקו פנימה 4 כוסות פרפה מתערובת חמאת הבוטנים. הניחו 2 כפות גדושות 
    של גרנולה וחצי פרי מעל וחזרו על השלבים. עטרו עם עלי מנטה, כרצונכם.

    כמות מומלצת: 4 יחידות.