הוראות הכנה
1. חממו תנור ל-165 מעלות. הניחו נייר אפייה עם נייר אלומיניום.
2. בקערה קטנה חסינת חום, חממו במיקרוגל את חמאת הבוטנים והדבש על גבוה (100%)
למשך 45 שניות או עד להמסת חמאת הבוטנים, ערבבו.
3. בקערה גדולה, ערבבו את פצפוצי האורז, הבייגלה ואת הבוטנים. שפכו את תערובת חמאת
הבוטנים על תערובת הפצפוצים, ערבבו עד לכיסוי מלא. שטחו את התערובת באופן שווה על
התבנית.
4. אפו את החטיפים, וערבבו כל 10 דקות. צננו לגמרי על משטח. הוסיפו צימוקים ושוקולד
צ'יפס. אחסנו במיכל אטום או בשקיות אוכל מפלסטיק.
שימו לב, הכמות המתקבלת היא כ-10 כוסות.
כמות מומלצת: 20 יחידות.